Hugo Boss startads av Hugo Ferdinand Boss i en liten by utanför Stuttgart i Tyskland år 1924. Företaget har haft en enorm tillväxt och är idag ett av de största modehusen i världen. Företaget omsätter idag över 600 Miljoner Euro och växer fortfarande stadigt. Från början tillverkade man herrkostymer, idag finns ett enormt sortiment både för dam och herr som består av allt ifrån kostymer till underkläder och parfymer.

Modeller av kalsonger

Hugo Boss har ett enormt utbud underkläder och kalsonger i olika bomullskvalitéer och utföranden. Kalsonger finns i både klassisk brief modell eller åtsittande boxershorts eller klassiska icke åtsittande vävda boxershorts. Man har ett stort utbud av basfärger så som svart, vitt, grått och kombinerar detta med säsongsmässiga färger och mönster.

Det vanligaste materialet är bomull i olika kvalitéer. Vissa kalsonger består även an en mindre andel elastantråd, för en extra bra stretch och åtsittande passform. Hugo Boss mest exklusiva bomull kommer från Schweiz, den är extremt mjuk och perfekt för den mest kräsna.

Kvaliteten på samtliga Hugo Boss kalsonger är hög, men som ovan nämnt kan du få allt ifrån riktigt fint material till det absolut exklusivaste. Det är just exklusiviteten materialet som sätter skillnaden i priset om man jämför Hugo Boss kalsonger.

Klassiska Hugo Boss kalsonger i boxer modell

Klassiska Hugo Boss kalsonger i boxer modell

Klassiska Hugo Boss kalsonger i brief modell

Klassiska Hugo Boss kalsonger i brief modell

Hugo Boss Orange kalsonger

Hugo Boss Orange kalsonger

Hugo Boss kalsonger i Schweizisk bomull

Hugo Boss kalsonger i Schweizisk bomull

Serier

Hugo Boss består utav fem olika stilserier, Boss, Boss Selection, Boss Green, Boss Orange och Hugo. Märket riktar sig både till män och kvinnor.

Boss

Boss är Hugo Boss traditionella nyckelmärke och står för klassisk, modern elegant design. Linjen finns både för män och kvinnor och förutom kläder så består sortimentet av skor, underkläder och accessoarer.

Boss Selection

Boss Selection är den lite extra exklusiva linjen av produkter med exklusivaste design, finaste materialen, tillverkat av bästa hantverk.

Boss Green

Boss Green är Hugo Boss exklusiva kläder för sport och träning. Linjen består av produkter för både män och kvinnor tillverkat i premium material, ofta i starka färger.

Boss Orange

Boss Orange står för en lite mer avslappnad framtoning och vill sända ett roligt enkelt budskap. Linjen finns för både män och kvinnor och man inspireras av urbana trender. Utöver kläder så finns även accessoarer som väskor och kalsonger.

Hugo

Hugo representerar den trendigaste kollektionen från Hugo Boss. Linjen finns även denna för män och kvinnor och designen är stilren och trendig.