Den amerikanska Youtube-profilen Brian Williams har recenserat den laserkam som företaget Hairmax säljer och som kan rädda dig från håravfall. I videon får ni en praktisk redogörelse för hur man använder kammen och vad Brian Williams tycker om resultatet av behandlingen.

Den tar inte så mycket tid men ger bra effekt och skulle jag vara er och ni inte vill bli skalliga så rekommenderar jag laserkammen.

Hairmax laserkam använder laserljus för att stimulera hårsäckarna och utveckla ett friskare och fylligare hår. Inledningsvis kan håravfallet faktiskt öka, men det är bara ett bevis på att behandlingen fungerar och kroppen svarar. Då stöts nämligen de gamla hårsäckarna bort för att ge plats för nya och friskare.

Laserkammen är godkänd runt om i hela världen av lokala inspektionsmyndigheter, som till exempel av FDA i USA; av ASA i Storbritannien och av Emergo för resten av EU.